Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY. 

Gul feber-udbrud udgør foreløbig ingen global sundhedsrisiko

Et udbrud af den livsfarlige sygdom gul feber i Angola og Den Demokratiske Republik Congo er alvorligt, men det udgør på nuværende tidspunkt ikke nogen sundhedsrisiko på globalt plan.
Der er dog behov for at optrappe kontrollen med sygdommen, mens der også skal produceres nok vacciner, lyder det fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) på et pressemøde.

Endnu en pige befriet fra Boko Haram

Endnu en af de omkring 200 skolepiger, som blev bortført af Boko Haram for to år siden, er blevet befriet. Det oplyser en talsmand fra hæren ifølge nyhedsbureauet Reuters. Tirsdag blev den første pige befriet fra en skov, hvor Boko Haram holder til.

Amerikanske undersøgelser viser ingen tegn på bombeeksplosion på nedstyrtet fly

USA's indledende undersøgelser af satellitfotos viser ind til videre ingen tegn på, at der skete en eksplosion om bord på det Egyptair-fly, som tidligt torsdag morgen forsvandt på vej til Kairo fra Paris. Det siger embedsmænd fra flere amerikanske agenturer til nyhedsbureauet Reuters.

Formodet IS-kriger sprænger bombe under politiaktion i Tyrkiet

En selvmordsbomber har detoneret et bombebælte under en politiaktion i det sydlige Tyrkiet tæt på den syriske grænse. Ifølge lokale medier mistænkes bombemanden for at være melem af Islamisk Stat. Ingen politiofficerer blev dræbt under angrebet.

Regeringen præsenterer ny naturpakke fredag morgen

Regeringen har indgået aftale med Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti om den såkaldte Naturpakke. Aftalen præsenteres på et pressemøde fredag morgen, oplyser Miljø- og Fødevareministeriet.

Danske soldater advarede 13 gange om mishandling af fanger

Danske soldater indberettede ikke mindre end 13 gange om overgreb i de irakiske fængsler. Det viser dokumenter, som Radio24syv har gået aktindsigt i og delt med Information. Den første indberetning kom 7. juli 2004 og i de følgende år sendte soldater i Basra-provinsen en række advarsler til Forsvarsministeriet om irakiske myndigheders overgreb på fanger. 

Misbrugte børn lægger sag an mod kommuner

En stribe af sager, hvor misbrugte børn sagsøger kommuner er på vej. Fem rejses inden for det kommende år, og yderligere omkring 20 sager er under forberedelse, skriver Jyllands-Posten.

Egyptisk præsident sætter alt ind i eftersøgning

Egyptens præsident, Abdel Fatah al-Sisi, har beordret det egyptiske ministerium for civilluftfart, hærens eftersøgningshold, flåden og luftvåbnet til at tage alle nødvendige foranstaltninger for at finde vragdelen fra det forsvundne EgyptAir-fly.

Motorvej genåbnet efter lastbilsbrand

Sydøstjyllands Politi oplyser nu, at et begge spor er åbnet på Motorvej E45, efter en lastbil brød i brand mellem Skanderborg og Horsens. 

Brændende lastbil spærrer motorvej ved Skanderborg

Motorvej E45 er spærret i sydgående retning på grund af en brand i en lastbil mellem Skanderborg Syd og Horsens Nord. Ingen personer er kommet til skade, oplyser Sydøstjyllands Politi, der ikke ved, hvor længe strækningen vil være spærret. 

Total forvirring: Græske myndigheder afviser fund af vragdele

De græske myndigheder med ansvar for luftsikkerhed afviser, at vragdele fra det forsvundne Egyptair-fly, er fundet. Det skriver nyhedsbureauet AFP. Få timer tidligere har EgyptAir ellers oplyst, at egyptiske myndigheder har bekræftet, at vragdele fra flyet var fundet.

Ni-årige Milla fundet i god behold

Københavns Politi har netop aflyst efterlysningen på ni-årige Milla, der tidligere torsdag aften forsvandt fra sin familie ved Storkespringvandet i Københavns Indre By. Hun er fundet i god behold. 

Politi efterlyser ni-årige Milla

Københavns Politi efterlyser ni-årige Milla, der er forsvundet fra sin familie på Strøget omkring Storkespringvandet i Københavns Indre By. Hun er 134 centimeter høj, har blond hår med fletninger og var iført en sølvfarvet jakke og blå- og hvidstribede bukser. Københavns Politi kan kontaktes på 114. 

Bromer tager sølv i London

Svømmeren Viktor Bromer vinder EM-sølv i 200 meter butterfly.

Dansk EM-guld i 100 meter ryg

Svømmeren Mie Ø. Nielsen vinder guld i 100 meter ryg ved EM i London.

Pistolskud under smykketyveri i Brønderslev

Under et røveri hos en guldsmed på Algade i Brøndslev blev der torsdag eftermiddag affyret et skud med pistol. Det skriver Nordjyske.

60 minutes-legende død - 84 år gammel

Den mangeårige korrespondent på nyhedsmagasinet "60 Minutes" Morley Safer er død, 84 år gammel. Det skriver CNN. TV-stationen CBS annoncerede i sidste uge, at Safer ville gå på pension på grund af dårligt helbred.