Nyheder

TV 2 LIVECENTER

TV 2 Nyhederne giver dig i TV 2 LIVECENTER dagens historier først.  TV 2 LIVECENTER er opdateret alle dage fra klokken 05.00 – 00.00. TV 2 NEWS kan ses på TV 2 PLAY. 

Arkivtyveri kan være bestilt arbejde

Det var tilsyneladende bestillingsarbejde, da to mænd fra rockermiljøet gennem en årrække listede flere hyldemeter dokumenter om krigstiden danske nazister ud fra Rigsarkivets læsesal i en udhulet blok i årene op til 2013, hvor de begge tilstod et af de mest opsigtsvækkende tyverier i dansk retshistorie. Det viser nye oplysninger i sagen, skriver Berlingske onsdag.

Trump har fem-seks kandidater til vicepræsidentembede

Den republikanske præsidentkandidat Donald Trump siger, at han har indsnævret feltet af potentielle vicepræsidentkandidater til fem-seks erfarne politikere. Ifølge AP har Donald Trump ikke udelukket Chris Christie til jobbet. 

Stor eftersøgning efter 73-årig mand

Politihunde og en helikopter er i gang med en større eftersøgning af en 73-årig mand, der ikke er kommet hjem fra en gåtur i Vallensbæk. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.

Tønders borgmester død - 56 år gammel

Tønders borgmester, Laurids Rudebeck (V), er død, 56 år gammel. Det skriver Jydske Vestkysten. Siden 2006 sad han i kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune for Venstre, og i 2009 blev han valgt som borgmester. Laurids Rudebeck efterlader sig sin mor på 82 år, hustruen Lene samt to børn og et barnebarn.

22-årig sigtes efter trafikulykke i Ballerup

Tirsdag eftermiddag kørte en 22-årig mand over for rødt mellem Ballerup og Skovlunde. Flere vidner fortæller politiet, at bilisten kørte over de tilladte 70 kilometer i timen, og han kørte sammen med en anden bilist - en 45-årig mand. Begge personer kom til skade under sammenstødet. Den 22-årige mand blev bragt til traumecentret på Rigshospitalet, hvor han er indlagt med hoftebrud. Den 22-årige bliver sigtet for spirituskørsel.

Islamistisk leder henrettet i Bangladesh

Bangladesh har henrettet lederen af landet største islamistiske parti for forbrydelser begået under landets befrielseskrig mod Pakistan i 1971, skriver dpa.

Varmerekord for tredje dag i træk

For tredje dag i træk blev der tirsdag målt temperaturer over 25 grader på dansk grund, og dermed kan vi blot halvanden uge inde i maj føje årets tredje regulære sommerdag til kontoen. Tirsdag blev tilmed årets varmeste dag med en temperatur, der toppede på 25,6 grader i Karup. 

Rigsadvokat vil forhindre rigsretssag mod brasiliansk præsident

Brasiliens rigsadvokat beder landets højesteret om at indstille proces om rigsretssag mod præsident Dilma Rousseff. Det oplyser advokatens kontor ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Nasas teleskop spotter 1284 planeter uden for vores solsystem

Den amerikanske rumadministration, Nasa, har fundet det hidtil største antal planeter uden for Jordens solsystem. I alt drejer det sig om 1284 såkaldte exoplaneter. De er fundet med Keplers rumteleskop, skriver AFP.

DF stemmer imod særundervisning til flygtningebørn

Dansk Folkeparti har bestemt sig for at stemme imod forslaget om særlige skoletilbud til flygtningebørn, der førstebehandles i Folketinget onsdag. Det oplyser undervisningsordfører Alex Ahrendtsen (DF), der kalder forslaget "meget dårligt". 

Socialdemokraterne vil dog stemme for forslaget, oplyser undervisningsordfører Annette Lind, og dermed er flertallet sikret.

Dommer løslader mand sigtet for erhvervsspionage

En mand, der er sigtet for erhvervsspionage, er i et grundlovsforhør ved Retten i Helsingør blevet løsladt af dommeren. Det oplyser anklager Thomas Raaberg-Møller.

Frankrig vedtager omstridt arbejdsreform

Frankrigs regering besluttede tirsdag at omgå parlamentet og per dekret vedtage en arbejdsreform. Beslutningen blev meddelt af premierminister Manuel Valls efter flere ugers gadedemonstrationer mod loven, der vil gøre det lettere for arbejdsgivere at fyre og ansætte medarbejdere, skriver Reuters.

Danmark møtte nøjes med et enkelt point mod Schweiz

Danmarks ishockeylandshold tabte 3-2 til Schweiz efter forlænget spilletid ved VM i Rusland. Dermed må Danmark nøjes med et enkelt point efter en kamp, hvor holdet førte 2-0 langt inde i sidste periode.