Al flytrafik aflyst: - Kom ikke til lufthavnen

Efter to eksplosioner i Zaventem Lufthavn er al dansk flytrafik til Bruxelles aflyst i dag. Heller ingen fly fra Bruxelles kommer til Danmark

- Kom ikke til lufthavnen - lufthavnen er ved at blive evakueret. Undgå lufthavnsområdet. Flyafgange er blevet aflyst, skriver Zaventem Lufthavn i Bruxelles på Twitter.

Lufthavnen evakueres og flyafgange aflyses efter to eksplosioner. De to eksplosioner skulle angiveligt være sket inde i afgangshallen.

Ifølge Zaventem Lufthavn er der stadig passagerer i andre dele af lufthavnen. På Twitter bliver passagererne bedt om at forholde sig i ro.

Også mindst én metrostation er blevet ramt af eksplosioner.

Efter angrebene oplyser transportmyndighederne i Bruxelles, at al offentlig transport er indstillet i Bruxelles, skriver Reuters.

Ingen fly til og fra Danmark

Også i Danmark er flytrafikken lammet af angrebet.

- Vi har seks afgange til Bruxelles i dag, og seks ankomster fra Bruxelles. Ingen af flyene er dog kommet i luften. Ingen ved hvordan resten af dagen kommer til at gå, men for nuværende kommer ingen fly i luften, oplyser Københavns Lufthavne til TV 2.

Ingen andre fly er påvirket af morgenens hændelser i Belgien.

Mindst en dræbt i lufthavn

Ifølge det belgiske nyhedsbureau Belga blev der affyret skud og råbt på arabisk inden de to eksplosioner i Bruxelles' lufthavn. Samtidig skriver flere belgiske medier, at der er adskillige sårede og kvæstede og mindst én dræbt efter eksplosionerne.

Eksplosionerne har udført voldsomme skader på lufthavnens afgangsterminal. Blandt andet viser flere billeder, at adskillige vinduer er blæst ud. Et loft er derudover også kollapset.