Nyheder

EFTER 19: Skilsmisserådgiver svarer på dine spørgsmål

I 'Efter 19' inviterer TV 2 Nyhederne vores seere og brugere til at deltage med spørgsmål og kommentarer. Vi får rigtigt mange spørgsmål og kan derfor ikke garantere, at alle bliver brugt i interviewet. Tak for forståelsen.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af danskere der bliver skilt er faldet markant. I dag svarede skilsmissrådgiver Søren Marcussen på dine spørgsmål om alt hvad der vedrører parterapi og hvordan man bedst tackler en skilsmisse. 'Efter 19' kan ses ved at tænde afspilleren ovenfor. TV 2 Nyhederne og 'EFTER 19' kan også ses på TV 2 PLAY.  

Stil spørgsmål

Kommentar

Az:

Jeg har været sammen med min kæreste i snart 8 år. Vi har et godt og solidt forhold. Det er ham jeg vil tilbringe resten af mit liv sammen med. Jeg har svært ved at lade ham passe sit liv, jeg føler at jeg skal være med til alle hans beslutninger, jeg føler jeg skal hjælpe ham i alle aspekter af hans private liv. Jeg har fundet ud af at det er ikke fordi jeg vil kontrollere ham, men fordi jeg føler det er det en rigtig god kæreste skal gøre. Det fører til en del problemstillinger såsom at jeg præger ham for meget og det i sidste ende er mine beslutninger og ikke hans. Det er nogen gange lykkedes mig at tage et skridt tilbage og fuldstændig blande mig uden om, men så føler jeg at jeg svigter ham. Hvordan får jeg en balance i det? For det er tit meget overvældende for mig.

Kommentar

Ivann Lund:

hvem skal man kontate i egedal for at få hjælp

Kommentar

Line:

Mine forældre er for nyligt blevet skilt, og jeg ville høre hvordan jeg tackler denne situation bedst. Jeg er 20 år, og er for længst flyttet hjemmefra, men føler stadig et ansvar i forhold til dem. Hvordan hjælper jeg dem begge bedst muligt, uden at skabe flere problemer?

Kommentar

Vivi N :

Kan det virkelig passe at man bliver set skævt til fordi man nægter at komme til samvær med en voldelig eksmand

Kommentar

Helle Gresslehner:

Hejsa. min søn og svigerdatter er blevet separeret efter knap 5 mdrs ægteskab. kan hun få hustrubidrag og bliver man automatisk skilt efter et halvt år, i det tilfælde hun ikke vil skrive under Helle