Samfund

EFTER 19: Richard Ragnvald svarer på dine spørgsmål

I 'Efter 19' inviterer TV 2 Nyhederne vores seere og brugere til at deltage med spørgsmål og kommentarer i en live-video-debat. Vi får rigtigt mange spørgsmål og kan derfor ikke garantere, at alle bliver brugt i interviewet. Tak for forståelsen.

I dag svarede Richard Ragnvald på spørgsmål om hans udmelding om, at det er helt forkert at bruge penge på indsamlinger til fattige i den tredje verden frem for at indsamle til hjemløse i Danmark. 

Efter 19' kan ses ved at tænde afspilleren ovenfor når udsendelsen begynder kl 19:25. TV 2 Nyhederne kan ses på TV 2 PLAY.  

Stil spørgsmål

Kommentar

Lone:

Jeg er helt enig med dig. Nu har vi i 10 år samlet ind til de fattige i udlandet. Nu er det på tide og tænke på Danmark og dem der har brug for hjælp herhjemme.

Kommentar

Nicolai F. Svendsen:

Hej Richard, fuldstændig enig med dig, men da du nu er kendis og forbindelse til kendisser skulle du så ikke arrangere et indsamlings show/koncert sikker på der er mange der vil hjælpe som frivillige:-)

Kommentar

John:

Vil det sige at de blinde kaniner bliver overset endnu engang?.

Kommentar

Gitte jensen:

Jeg synes dit synspunkt er rigtig. Man byder ikke migranter det vi byder vore hejløse, psykisk syge og gamle. Hvis man kommer fra et krigsområde og er i fare, må man være glad for fred, en seng, varme, mad, drikke og tøj. Der er mange frivillige der stiller op i forhold til migranter og tak for det, der mangler stadig mange frivillige på vore plejehjem. Jeg var så heldig at have en hund, der Vae besøgshund på plejehjem, det var også en god oplevelse , så jeg fortsatte selv, da han var væk. Ja jeg vil støtte op om en indsamling til samfundets svage

Kommentar

L Jeppesen :

Godt du sætter ord på hvad vi er mange der tænker. Hjælpe alle fremmede mens egne borgere ingen hjælp kan få, det er store firmaer gode til. Et rigt land bedømmes efter hvordan egne syge, svage,fattige, hjemløse og ældre bliver behandlet. Danmark er IKKE et rigt land mere. Alligevel vælger politikkere at prioritere fremmede migranter med en kultur og levevis der ikke harmonere med vores, og hvor mange aldrig kan integreres mentalt. Super flot af dig offentligt at gå mod strømmen.

Kommentar

Connie. Chr.:

Hej Richardt. Er rigtig dødtræt af altid og give alt til fremmede. Så godt gået Richardt.

Kommentar

Jørgen Nilsen:

Hvorfor tager du ikke selv et initiativ organisationerne har rigeligt at se til i forvejen

Kommentar

Lars:

Hvorfor skal vi lave private indsamlinger for at hjælpe vores ældre og andre med behov. Det er en opgave der skal dækkes af vores velfærdssamfund. Desværre er der afgivet et flertal af stemmer til partier, der støtter diverse skattelettelser der gør at det ikke længere er muligt at klare den opgave med de midler der bliver stillet til rådighed. Burde du ikke kigge i den retning du støtter politisk istedet, og påvirke der?

Kommentar

John:

Hvor er det at det er svært for vores borgerlige danmark at forstå at der er 8000 hjemløse i danmark. Måske er det på tide at de af jer der har success i livet burde give lidt tilbage istedetfor kun at fokusere på ego og selviskhed.

Kommentar

Anni Larsen:

Hej Richard! Dejligt at høre du tør sige det vi er mange der mener... Igennem vores skat betaler vi til at hjælpe i mange lande, det må være nok! DR skal vel heller ikke bestemme hvem der skal samles ind til, det virker bare sådan! Vi skal huske på at mange af de ældre på plejehjemmene idag, er dem der har kæmpet for det samfund vi har, vi kan ikke være bekendt at de ikke kan få den hjælp de har behov for.. Der er nok at tage fat på her i Danmark...

Kommentar

Casper Olsen:

Du har min fulde opbakning.

Kommentar

FUCK DIG:

DANSKTOP ER NOGET GAMMELT LORT

Kommentar

Lisbeth Jæger:

Richard, det er da helt klart en politisk opgave, at hjælpe de svage i vores samfund, og med de nedskæringer, denne regering og DF har gang i, får vi flere og flere, der får brug for hjælp. Godt at se, alle de frivillige dansker, der både hjælper de hjemløse, flygtninge og de fattige i den tredje verden. Gå til regeringen, og ikke mindst DF, der lovede en flot velfærd.

Kommentar

Connie.Chr.:

Hej Richardt. Helt enig også børn og unge.

Kommentar

Dennis:

Hykleriet i Danmark har nået fornyet højder.. Det er tydeligt !

Kommentar

Kp Bertelsen:

Hej Richard, Super gået, du siger det som nok 80-90% af vi danskere tænker, det hele drejer sig snart om flygtninge og krig i Afrika/Mellem Østen og der bliver aldrig fred uanset hvor meget vi sender af sted, og vi sender meget hele tiden. NEJ hjælp vores hjemløse og ældre det ville virkelig se godt ud. Held og lykke Richard.

Kommentar

Gitte Hansen:

Glad for at du sætter fokus på problemet. Der er mange i Danmark der ikke ved at vores velfærdssystem ikke er godt nok. Har du tænkt på at når man giver til velgørenhed så kan man også trække det fra i skat. Hvad synes du om det?

Kommentar

Kim Rasmussen:

Jeg støtter det du er kommet med, kan sige dyne Larsen har givet støtte til de hjemløse uden reklame men ja en indsamling til dem ville være super fedt jeg er sikker på mange frivillige ville hjælpe hvis det var

Kommentar

Bente Lindberg:

Hej RichardRagnvald. Jeg er fuldstændig enig med dig , jeg er også træt af ,at vi glemmer vores egne ,, jeg har ikke noget imod vi samler ind, men der bliver samlet ind som aldrig før . men bare ikke til danskere, jeg er enig med dig i ,at vi glemmer de hjemløse, men jeg syntes også , vi glemmer de fattige familier i Danmark , jeg hører ,at man giver gratis idrætstøj til flygtningebørn , de kan gå gratis til fodbold, , håndbold, dans , mm, det har vi altså rigtig mange danske familier , der ikke har råd til at sende deres børn til, og det er ikke rimeligt , de familiers børn har da samme behov , som flygtningebørn , og jeg bryder mig ikke om den forskels behandling , så den syntes jeg du skal have med , når du savner hjælp til de hjemløse , så er der altså også bistands forældre , der mangler penge , så deres børn kan komme til sport, få noget nyt tøj , ikke altid genbrugstøj , for at undgå mobning , MVH, Bente Lindberg

Kommentar

Peter N Petersen:

"Støtte vores egne"? Hvad mener du med det? Er et menneskeliv ikke "det samme værd" uanset nationalitet?