Krimi

Efter 19: Station 2-vært Karin Cruz svarer på dine spørgsmål

I 'Efter 19' inviterer TV 2 Nyhederne vores seere og brugere til at deltage med spørsgmål og kommentarer. Vi får rigtigt mange spørgsmål og kan derfor ikke garantere, at dit spørgsmål bliver brugt i interviewet. Tak for forståelsen. 

I dag svarer Station 2-vært Karin Cruz på spørgsmål om den såkaldte stetoskopmand og om hendes tur til Sydamerika. 'Efter 19' kan ses ved at tænde afspilleren ovenfor. TV 2 Nyhederne kan ses på TV 2 PLAY. 

Stil spørgsmål

Kommentar

Lillan stornumse:

Har han lægepapir, og hvordan har han fået dem?

Kommentar

Rasmus Engel:

tror du din reportage vil for ham til og stoppe hans overgreb?

Kommentar

Rasim:

Hvad fik dig til at lede efter ham ? Hvis du fik chancen for at blive undersøgt af ham på åben skærm . Havde du så gjort det ?

Kommentar

Christoph Bastrup:

Hvad tænker du når du sidder foran sådan en mand der har krænket unge kvinder og han nærmest ikke fortrækker en mine?

Kommentar

Cille Kat:

Hvordan kan du holde til de barske situationer og skæbner du møder på jobbet? Du lader til at blive personlig berørt af det! Er Stetoskopmanden Michael Camilo Precht psykisk syg eller bare en iskold sexkrænker?