Nyheder

Familiens advokat bekræfter: Engin Bekar fundet død på strand i København

Torsdag morgen blev et lig fundet på Amager Strand. Det viser sig med al sandsynlighed at være liget af 29-årige Engin Bekar, der har været forsvundet siden den 5. december.

Familiens advokat Erbil Kaya oplyser til TV 2, at det med stor sandsynlighed er liget af Engin Bekar, der blev fundet torsdag morgen. Grunden til, at det ikke endeligt kan bekræftes, er ligets tilstand, oplyser han. 

- Det er med stor sandsynlighed Engin Bekar, der er blevet fundet på Amager strand. På liget fandt man identifikationspapirer på Engin Bekar, og derudover blev liget fundet på samme strand, som Engins ejendele blev fundet tilbage i december.

Forsvundet siden 5. december

Engin Bekar forsvandt efter en bytur lørdag den 5. december. Morgenen efter indlogerede han sig på Hotel Go i Kastrup. Han bliver sidst set forlade hotellet omkring 12:45 søndag den 6. december.

Dagen efter modtager Københavns Politi en anmeldelse om, at der er blevet fundet en Hugo Boss-jakke, sko, nøgler og mobiltelefon samt 400 kroner i kontanter i sandet på Amager Strandpark. Tøjet viser sig at tilhøre Engin Bekar, og senere samme eftermiddag efterlyser politiet så Engin Bekar.

Familien er knust

Familiens advokat, Erbil Kaya, oplyser til TV 2, at det er ligets tilstand, der ligger til grund for, at politiet ikke endeligt vil bekræfte, at det er Engin Bekar, der er blevet fundet. Han oplyser dog, at politiet har snakket med familien, som er ulykkelige over situationen.

- Familien er helt knust. Jeg snakkede med dem kort tid efter, at Københavns Politi havde fortalt dem om liget, de havde fundet. Engin Bekars far var ikke rigtig i stand til at snakke, så vi skal mødes på mandag, siger Erbil Kaya.

Københavns Politi vil ikke bekræfte

Hos Københavns Politi bekræfter man ikke, om det er liget af Engin Bekar, der blev fundet torsdag morgen.

- Der er fundet identifikationspapirer på liget som peger i retning af Engin, men den endelige afklaring får vi først om nogle dage, oplyser den centrale efterforskningsleder Gunnar Nørager til Ekstra Bladet.

På nuværende tidspunkt vides det ikke, hvad der er sket med Engin Bekar, men politiet skal i den nærmeste fremtid obducere liget, før de går videre med sagen. Her skal de både analysere DNA og fingeraftryk, oplyser Erbil Kaya.