Nyheder

Se Facebook-tråden, der fik 17-årige Mohamad fyret fra Bilka

En islamdebat på Facebookgruppen JA TIL FRIHED – NEJ TIL ISLAM førte til, at 17-årige Mohamad Al Jawerheri blev fyret fra sit fritidsjob i Bilka ved Næstved efter flere henvendelser fra medlemmer af Facebookgruppen.

Pressechef ved Dansk Supermaked Mads Hvitved Grand bekræfter over for TV 2 opsigelsen.

- Jeg kan bekræfte, at der foreligger en skriftlig opsigelse fra den pågældende medarbejder. Derudover vil vi af princip ikke kommentere sagen, da det er en intern personalesag, som drejer sig om personlige ansættelsesforhold, siger han.

Dansk Supermarked pointerer dog, at det normalt ikke er sådan tingene foregår.

- Jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvordan hændelsesforløbet har været. Men det er klart, at hvis det måtte forholde sig, som det er beskrevet, så er det ikke i tråd med, hvordan vi normalt gør tingene eller gerne vil gøre tingene i Bilka, siger han.

Du kan se hele tråden, der fik Mohamad fyret her:

T2Toolbox embed