Myndigheder stĂĄr fast: Superstudent skal udvises - arbejdede for meget

Se indslaget om Marius Youbis udvisningssag øverst.

Udlændingenævnet fastholder, at den 30-årige superstudent fra Cameroun, Marius Youbi, skal udvises af Danmark.

Marius Youbi stĂĄr til at skulle forlade landet, fordi han i perioder har arbejdet mere end de 15 tilladte timer om ugen ved siden af ingeniørstudiet i Herning, fordi han havde misforstĂĄet reglerne. Det skriver TV MIDTVEST.

Marius Youbi, der på ingeniørstudiet kun har fået 10- og 12-taller og et enkelt 7-tal, troede, at de 15 timer om ugen var det tilladte gennemsnit fordelt over hele året. Derfor har han i perioder arbejdet mere end det tilladte.

Klage afvist

Sidste ĂĄr fik han en bøde pĂĄ 2.500 kroner for at overtræde reglerne. Han betalte bøden og troede, at sagen var ude af verden - indtil myndighederne krævede, at han skulle forlade Danmark. En beslutning, den 30-ĂĄrige ingeniørstuderende klagede over. 

Men ifølge Udlændingenævnet er der ikke særlige forhold i sagen, der kan begrunde, at Marius Youbi kan blive i Danmark. Det fortæller hans advokat, Nikolaj Nikolajsen, til TV MIDTVEST.

Presset og ked af det

Afvisningen af klagen falder samtidig med, at Marius Youbi læser til eksamen i tre fag. Dog skal han forlade Danmark 8. januar, så lige nu har eksamenerne mørke udsigter.

- Jeg er allerede et ĂĄr bagud med mine studier, og kommer jeg ikke op i de tre fag og bestĂĄr dem alle, er studiet tabt pĂĄ gulvet. Jeg er nødt til at holde fokus pĂĄ mine studier, selv om det er meget svært lige nu, siger en presset og trist Marius Youbi til TV MIDTVEST.

Marius Youbis advokat vil nu undersøge mulighederne for at bremse og forhindre udvisningen.