Nyheder

Stor politiaktion mod Bandidos efter tredobbelt drab

Københavns Politi ransager rockerklubben Bandidos' tilholdssteder i Vanløse og Holbæk onsdag formiddag.

Det sker som led i efterforskningen af sidste uges tredobbelte drab på Frederiksberg, oplyser vicepolitiinspektør ved Københavns Politi Jens Møller til Ritzau.

- Vi kan sige, at der er os, der er ude og ransage. Det er i anledning af vores sag, siger han og tilføjer:

- Vi har ikke været ude og kigge efter personer. Men vi har været ude og kigge på stederne. Og det er det, som vi vil sige om det, siger Jens Møller.

Ifølge Ekstra Bladet har politiet har været massivt til stede på begge adresser med både hunde og teknikere.

Ofre havde relationer til bandemiljøet

TV 2 har fået aktindsigt i en dom fra Retten på Frederiksberg, som kæder to af ofrene til blandt andet salg af hash. Alle tre ofre har relation til rockermiljøet, og derfor formodes det, at ransagningerne har noget med drabene på Frederiksberg at gøre.

Det har endnu ikke været muligt for TV 2 at få en kommentar fra efterforskningsleder Hans Erik Raben, men til Ekstra Bladet siger han, at der ikke er anholdt nogen i sagen. Efterforskningslederen har ikke yderligere kommentarer.

Dræbt med skud

Politiet bekræftede i sidste uge i en pressemeddelelse, at tre unge mænd, der sidste onsdag blev fundet døde i en lejlighed på Frederiksberg, blev dræbt med skud.

De tre mænd på henholdsvis 19, 23 og 24 år blev fundet i en lejlighed omkring klokken 14.00 på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

Ifølge politiet er der anvendt både et jagtgevær (haglvåben) og en pistol i forbindelse med drabene. Der er ikke fundet nogen våben i lejligheden, hvorfor det antages, at de blev fjernet efter drabene fandt sted