Nyheder

Tredobbelt drab på Frederiksberg: Blev skudt mens de sov

Politiet bekræfter i en pressemeddelelse, at tre unge mænd, der onsdag blev fundet døde i en lejlighed på Frederiksberg, er blevet dræbt med skud.

De tre mænd på henholdsvis 19, 23 og 24 år blev fundet i en lejlighed omkring klokken 14:00 på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg.

Ifølge politiet er der anvendt både et jagtgevær (haglvåben) og en pistol i forbindelse med drabene. Der er ikke fundet nogen våben i lejligheden, hvorfor det antages, at de blev fjernet efter drabene fandt sted.

Dræbt mens de sov

Politiet arbejder med en teori om, at de tre unge mænd kan være dræbt, mens de sov. Teorien bygger på, at lejligheden ikke bærer præg af forudgående kamp - og på, at de tre unge mænd blev fundet døde liggende i en seng og på en madras på gulvet.

Politiet ved på nuværende tidspunkt ikke, om der er tale om en eller flere gerningsmænd.

- Der er hørt skud i området umiddelbart efter klokken 1 natten til onsdag, og et vidne har forklaret om to mænd, der omkring klokken 03.40 var på et stillads, der er opstillet ved den ejendom, hvor drabene skete. De to mænd kørte efterfølgende væk i en mindre mørk bil, oplyser Københavns Politi.

Efterlyser vidner

Københavns Politi vil gerne i kontakt med personer, der har oplysninger i sagen. Derudover hører politiet også gerne fra personer, der har været på Christian Paulsens Vej omkring tidspunktet, hvor der blev hørt skud, og tidspunktet, hvor der blev set personer på stilladset.

Selvom vidner, der har været i området, ikke selv mener at have observeret noget, vil politiet gerne høre fra dem alligevel. Samtidig hører politiet gerne fra personer, der har hørt skud, men ikke har kontaktet politiet.

Slutteligt hører politiet gerne om personer, der har haft rådighed over våben, bestemte personers mistænkelige færden eller adfærd eller om de to mænd på stilladset.