Han er 13 år og ved alt om The Beatles

En af tilskuerne var særligt spændt til premieren på teaterkoncerten Come Together i Tivolis Koncertsal torsdag aften. 13-årige Daniel Lissner fra

En af tilskuerne var særligt spændt til premieren på teaterkoncerten Come Together i Tivolis Koncertsal torsdag aften.

13-årige Daniel Lissner fra Rødovre ved stort set alt, hvad der er værd at vide om det gamle band fra Liverpool, der toppede i tresserne. Men flammen er aldrig gået ud og er stadig i stand til at tiltrække nogle fra den helt unge generation.

- Jeg gør alt, hvad jeg kan for at få mine venner til at forstå, hvor fantastisk musikken er. Men de forstår det ikke, siger Daniel.

I foråret lokkede han sin mor med til London for at høre Paul McCartney i O2.

- Det var en utrolig oplevelse, siger han om mødet med den nu 73-årige exbeatle.

På turen besøgte han Abbey Road, hvor pladestudiet lå og hvor de fire Beatlesmedlemmer poserede på coveret af albummet Abbey Road på vej over et fodgængerfelt.

- Det gjorde jeg osse. Og med bare tæer ligesom Paul McCartney selvom det var en meget kold forårsdag.

Daniel lytter kun til Beatles på gamle vinylplader. Og det skal være de rigtig gamle og ikke de mange, der er blevet genoptrykt. Stoltheden er den originale første single Love Me Do. Og Daniel har fuldstændig styr på, hvem der spiller trommer på nummeret.

- Det gør Ringo Star på singlen. Men på albummet brugte man en version med Andy White, der lige er død, på trommer. Ham havde produceren George Martin hyret, fordi han hverken var tilfreds med den gamle trommeslager Pete Best eller den nye Ringo Starr.