Nyheder

Bryllupsbillede går verden rundt: - Havde brug for det mere end noget andet

I maj måned gennemlevede den 35-årige amerikaner Anna Bozman Thompson fra Atlanta en forælders værste mareridt, da hendes dreng døde.

Hendes søn Lake Bozman var kun otte år gammel, da han tabte til leukæmien og udåndede få uger før sin fødselsdag.

For en lille måned siden, den 9. oktober, blev Anna Bozman Thompson gift med sin mangeårige kæreste. Brylluppet havde været planlagt i lang tid, og trods smerten over Lakes død, valgte parret at udføre planerne.

De valgte, at Lake også skulle spille en rolle i brylluppet, og derfor besluttede det nygifte par at få lavet et helt specielt bryllupsbillede.

Anna Bozman Thompson ønskede at have Lake med på billedet, og løsningen blev, at bryllupsfotograferne Brandy Angel og Paul Woodward manipulerede et billede af drengen ind i selve bryllupsbilledet.

- Det er det vigtigste, jeg ejer. Jeg havde brug for dette billede mere end noget andet. Det her er min familie, siger Anna Bozman Thompson til New York Daily News.

Fotografen Brandy Angel er desuden kendt for at drive den frivillige organisation ”Be the Change - Brandy Angel Foundation”, som tager billeder af familier med børn, som lider af uhelbredelig kræft.

Det specielle bryllupsbillede blev efterfølgende delt flittigt på de sociale medier, da Brandy Angel lagde det ud på mindesiden for Lake Bozman.

Efterfølgende lagde Lakes mor en kommentar på siden, hvor hun blandet skriver:

- Der er mange følelser i dag, da det er seks måneder siden Lake døde. På en eller anden måde har jeg formået at komme videre, men der har været mange dage, hvor jeg har troet, at jeg aldrig ville klare det.