Nyheder

Fighter levende begravet i fire døgn: Nu er han fundet i live

Gravhunden Fighter forsvandt fredag i en rævegrav i en skov ved Varde. Her til eftermiddag er hunden fundet i god behold.

Hundens ejere Steffen Fyhring og Annika Nelausen Fyhring har sammen med hjælpsomme mennesker gravet i området omkring rævegraven i fire døgn. 

Natten til tirsdag hørte de Fighter give lyd inde i graven, men først i dag lykkedes det at få gravet den lille hund fri.

- Den har det rigtig godt efter omstændighederne. Vi er lige kommet hjem fra dyrlægen. Fighter er selvfølgelig lidt medtaget, sulten og dehydreret, men ellers har han det fint, fortæller Steffen Fyhring til TV 2.

Familien var ude at gå en tur med hunden i fredags, da den pludselig stak af og forsvandt ned i rævegraven.

- Pludselig var han bare væk. Vi har gravet som sindssyge i fire døgn. I nat hørte vi ham flere gange, alt imens vi kom tættere og tættere på ham, fortæller Steffen Fyhring.

Det var ejeren selv, der tog det sidste befriende spadestik.

- Han hylede af glæde, da han så mig. Det var meget stort at se ham igen.

- Vi er helt vildt taknemmelige for den hjælp, vi har fået fra naboer og frivillige, der har hjulpet med at grave de sidste fire døgn. Over weekenden har der nok været cirka 30 frivillige fra nær og fjern, der har hjulpet til, lyder det fra den lykkelige hundeejer.

- Nu skal Fighter bare have ro og noget at spise og drikke - og så selvfølgelig et ordentligt kødben, fortæller Steffen Fyhring til TV 2.