Nyheder

Voldelig tradition: Nye elever på efterskole fik tæsk af 15 lokale unge

Knytnæveslag, spark og en stjålet cykel. Det var, hvad en gruppe nye skolekammerater blev udsat for, da de mandag aften var på vej hjem fra stadion i Haslev, hvor de havde set deres venner spille fodbold.

De i alt syv elever er netop startet på Sydøstsjællands Idrætsefterskole, og de blev overfaldet af 15 unge fra byen, der ifølge politiet har gjort det til en tradition at tæve de nystartede efterskoleelever.

Det skriver sn.dk.

- Det er desværre en tilbagevendende begivenhed. Når der starter nye elever på efterskolen, er der nogle af byens unge, der synes, at de skal have tæsk for at vise, hvem der bestemmer, og det er simpelthen nok nu, siger Niels Denny Sørensen, vicepolitiinspektør hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, til sn.dk.

Han lover, at politiet fremover vil slå hårdt ned på overfaldsmændene.

TV 2 har onsdag morgen forsøgt at få en kommentar fra forstanderen på Sydøstjyllands Idrætsefterskole samt Sydsjællands- og Lollands-Falsters Politi.