Gaffeltruck kører mand over på Smukfest: Brækkede begge ben

En frivillig til dette års Smukfest (også kendt som Skanderborg Festival) er blevet kørt over af en gaffelttruck ved et uheld, skriver BT.

Uheldet fredag aften resulterede i, at manden brækkede begge ben og måtte en tur på hospitalet. Det fortæller sikkerhedschef hos Smukfest, Kasper Sønderdahl til BT

- Den frivillige bliver ved et uheld påkørt fredag aften af en af vores andre medhjælpere i en gaffeltruck og er nu indlagt på sygehuset med to brækkede ben. Politiet laver nu en undersøgelse, så vi finder ud af, hvad der er sket.

Politiet vil ikke kommentere sagen endnu. Smukfests talsmand, Poul Martin Bonde, udtaler dog, at politiet har været på stedet og afhørt alle implicerede i episoden.

En anden frivillig på festivallen så ulykken ske og siger, at problemet lå i, at gaffeltrucken var så stor, at det var umuligt for føreren at se foran sig.

- Jeg kunne høre, at hans ben eller fod brækkede, men der var en sygeplejerske hos ham næsten lige med det samme, så han fik hjælp hurtigt, siger Anders Egbo til Stiften.

Synd for truckføreren Han fortæller yderligere, at situationen ikke kun var voldsom for manden, der blev kørt over, men også for føreren af gaffeltrucken.

- Det er også synd for truckføreren, det var voldsomt for ham.

Anders Egbo ringede 112 umiddelbart efter ulykken og løb til hovedindgangen for at vise ambulancen vej.

Talsmanden for Smukfest er selvfølgelig trist over episoden og lover, at der bliver taget hånd om alle de involverede.

- Der bliver taget hånd om begge parter, både chaufføren og den indlagte medarbejder. Det er meget trist, og vi er meget kede af uheldet, siger han til BT.