Nyheder

Tyv taget med rygsæk fuld af mobiltelefoner

Tinderbox Festival bliver afholdt for første gang i 2015 Scanpix

Sent fredag opdagede en gæst på den fynske festival Tinderbox, at hans mobiltelefon af mærket Iphone 6 var væk.

Klokken var 23.30, men manden kunne hurtigt ved hjælp af "Find my Iphone" lokalisere sin telefon til Odense Banegård Center, hvor den tilsyneladende bevægende sig i retning mod Jernbanegade.

Det samme gjorde den eneste mand på stedet, som samtidig bar en rygsæk og stak af i det samme, han blev kontaktet.

39 mobiltelefoner i tasken

Rygsækken fik han dog ikke med sig, og noget overraskende viste det sig, at den indeholdt i alt 39 mobiltelefoner, heraf flere iPhone 6 - og med en samlet værdi på over 100.000 kroner.

En patruljevogn fandt kort efter frem til personen, en 25-årig rumæner, der blev anholdt - og da det efterfølgende viste sig, at mindst otte af telefonerne er meldt stjålet på Tinderbox festivalen, undersøger Fyns Politi nu, om tyverierne kan være organiserede af mere end én gerningsmand.

Blandt telefonerne er 13 iPhone 6, 11 iPhone 5 samt flere HTC-, LG- og Samsung-modeller.

Under et grundlovsforhør lørdag eftermiddag har sigtede mand tilstået, at han gik rundt med de stjålne mobiltelefoner, hvorefter dommeren valgte at varetægtsfængsle ham frem til 23. juli, skriver Ritzau.

Mangler du en telefon?

Fyns Politi vil gerne i kontakt med andre, som har mistet deres telefoner på Tinderbox i løbet af fredagen - eller vidner, som måtte have set noget mistænkeligt på pladsen.

Fyns Politi kan kontaktes på 114.

Fredagen forløb i øvrigt roligt på Tinderbox, lyder det fra politiet.