Nyheder

Politiet graver i jorden efter nye spor i Lisa-sagen

Lige nu graver politiet i jorden i den lade, hvor Lisa Holm blev fundet død. Det skriver Expressen.

I Sverige leder politiet efter nye beviser i sagen om 17-årige Lisa Holm, som forsvandt sidste søndag.

Inden sin forsvinden havde Lisa Holm været på arbejde på en café. Da hun havde fri, fik hendes forældre en besked fra Lisa Holms telefon om, at hun var på hjem på sin knallert. Men da hun efter nogle timer stadig ikke var kommet hjem, kørte forældrene hen til caféen. Her fandt de deres datters knallert med nøglerne i.

Lørdag blev Lisa Holm fundet død i en lade, som ligger tæt på caféen, hvor hun arbejdede. I samme område er nogle af hendes ejendele blev fundet. 

Søndag befinder politiet sig for tredje gang på kort tid ved laden. Omkring frokosttid udvidede poltiet afspærringen ved laden, skriver Aftonbladet.

- Vi leder efter spor, som kan bruges som bevis i udredningen, siger politiets talsmand Tommy Nyman til Expressen.

De næste par dage vil politiet have stor tilstedeværelse i området.

Afhøringerne fortsætter

To mænd og en kvinde er anholdt i sagen. Politiet har afhørt dem indgående siden anholdelserne. Og afhøringerne vil ifølge Aftonbladet fortsætte i løbet af søndag.

Hvad politiet har fundet ud af, vil de endnu ikke fortælle. Fra Tommy Nyman lyder det, at det er et omfattende arbejde, og at de kun er i begyndelsen af efterforskningen.

- På nuværende tidspunkt fokuserer vi primært på at sikre beviser til en eventuel varetægtsfængsling, siger Tommy Nyman til Aftonbladet.