Nyheder

Svenske Lisa forsvundet: Politiet har nye spor

En 17-årig svensk pige har været forsvundet siden søndag, efter at hun havde været på arbejde på en café i byen Lidköping nordøst for Göteborg. Siden har ingen hørt fra hende

Den forsvundne pige, som hedder Lisa Holm, sendte søndag kort før klokken 18.30 en sms til sin far. I beskeden stod, der at hun ville køre hjem på sin knallert, men da hun aldrig kom hjem, blev forældrene urolige. Hendes mobil var slukket, og ved 20-tiden tog de selv ud til caféen, hvor de fandt knallerten parkeret med nøglerne i tændingen. Herefter blev politiet kontaktet.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at Lisa Holm kan være blevet bortført, efter at man har fundet flere af hendes ejendele spredt ud over området. En kunde på cafeen, skulle ifølge vidner have opført sig mistænkeligt, og ham leder politiet nu efter.

Mandag og tirsdag har eftersøgningsholdet  finkæmmet området med hunde og helikopter, og indtil videre har man fundet displayet til en mobiltelefon, hendes handske samt et iPhone-cover godt en kilometer fra caféen.

Onsdag har store politistyrker fortsat eftersøgningen ved den store sø Vänern, hvor man tidligere på dagen igen har fundet flere spor efter pigen, skriver SVT. Det svenske medie skriver også, at der i alt er 500 personer i gang med at lede efter den 17-årige pige, efter at organisationen ’Missing People’ er trådt til for at hjælpe.

Politiet vil dog ikke på nuværende tidspunkt fortælle, hvad der er blevet fundet onsdag – kun at tingene kan kobles til Lisa Holm.

Eftersøgningen vil fortsætte til ud på aftenen, og vil blive genoptaget igen i morgen tidlig. Lisa Holm er 165 centimeter høj, har langt lyst hår og er slank figur. Hun skulle have været iført en rød/hvid Henry Lloyd jakke og sorte Adidas bukser eller jeans.