Barack Obama sætter verdensrekord på Twitter

USA's 44. præsident har skrevet sig ind i Guinness' Rekordbog. 

Således er Barack Obama den person, der hurtigst har rundet 1 mio. følgere på det sociale medie Twitter. Det skriver Huffington Post

Obama har i årevis haft en Twitter-profil, men den er hovedsageligt blevet opdateret af hans stab. I mandags fik han dog tildelt sin egen profil under navnet @POTUS, hvilket han fejrede med følgende tweet.

Og der gik ikke mere end 5 timer, før Obama satte førnævnte rekord. Twitter har lavet et virtuelt kort, der viser, hvor hurtigt det gik. 

Den tidligere rekord blev sat af skuespilleren Robert Downey Jr., der fik 1 mio. følgere i løbet af de første 24 timer, efter han kom på Twitter i 2014. 

Siden da er gassen dog gået en smule af ballonen, og Barack Obamas opdateringer når i skrivende stund ud til 2,1 mio. Twitter-brugere. 

Det er et pænt stykke fra sangeren Katy Perry, der ligger nummer et med 70 mio. følgere, og Obamas "gamle" profil med 59,4 mio. abonnenter. 

Barack Obama overdrager efter planen @POTUS-kontoen til sin efterfølger i Det Hvide Hus. Der er præsidentvalg i USA næste år.