Nyheder

Gammel Dansk fjernet fra hylderne i Føtex og Bilka

Skulle man få lyst til at lægge en bitter i indkøbskurven i Føtex eller Bilka, må man vælge en anden variant end Gammel Dansk. De to kæder under Dansk Supermarked sælger nemlig ikke kryddersnapsen på grund af uenigheder med Det Danske Spiritus Kompagni, der producerer Gammel Dansk.

Det har stået på siden uge 16, altså 13. april, men der kan stadig være enkelte flasker i butikkerne, og Netto sælger fortsat Gammel Dansk.

Hvad uenighederne går ud på, vil Dansk Supermarked ikke uddybe.

- Det er ikke usædvanligt, at der opstår uenigheder mellem en forhandler og en leverandør, der kan betyde, at man for en stund vælger at suspendere eller reducere samhandlen i en periode. Vi håber naturligvis at finde en løsning, så vi igen kan sælge Gammel Dansk, skriver Maia Lindstrøm Sejersen, kommunikationskonsulent i Dansk Supermarked, i en mail til TV 2.

Hos Det Danske Spiritus Kompagni ønsker man ikke at give en kommentar.