Far vinder tre maratonløb på otte dage for at betale søns hospitalsregning

Bryan Morseman fra New York løber maratonløb af to grunde. Han er en livslang løber, der elsker sporten, men han løber også for at vinde penge til at betale hospitalsregninger. Hans lille søn Leeim lider nemlig af en sygdom kaldet Spina Bifida eller spaltet rygrad, skriver TIME.

Bryan Morseman har løbet tre maratonløb på otte dage og vundet dem alle. Det har givet ham en samlet gevinst på $5,750, som går til hans søns behandling.

Spaltet rygrad er en manglende lukning af ryghvirvlerne hos et nyfødt barn, som kan bevirke at lille Leeim muligvis aldrig kommer til at gå. Derfor deltager han flere gange om ugen i fysisk terapi og håber på det bedste.

- Hver gang jeg er med i et løb, tænker jeg på ham og hvordan min smerte er ingenting sammenlignet med, hvad han går igennem, sagde Morseman til The Democrat & Chronicle.

- Han giver mig energien til at hive op i mig selv og bære mig igennem til målet.

Bryan Morseman, der til dagligt arbejder med ædelmetaller, har gennemført og vundet the Montgomery Marathon, Tobacco Road Marathon og the Yuengling Shamrock Marathon, som alle finder sted i USA.