Nyheder

Vandet gik under filmen - københavnsk biograf hyldet for reaktion

Mange tusinde Facebook-brugere erklærer onsdag deres kærlighed til biografen Dagmar - og med god grund.

Biografen har nemlig skrevet et opslag på Facebook, der udviser mere end almindelig god kundeservice.

Her efterspørger de et par, der midt under filmen 'Selma' måtte smide biografoplevelsen overbord, da vandet pludselig gik, og parret måtte haste på hospitalet:

Under opslaget følger en regn af opadvendte tommelfingre og en skov af positive kommentarer fra brugerne.

- Dagmar er seje!

- Tror, jeg skal i biffen på min termin, bare for at kunne opleve SÅ god service!

- Også et like her fra mig. Flot gestus :) Og Dagmar er et sødt navn ;)

Opslaget er blevet delt næsten 400 gange på fem timer.

Tv2.dk fanger Nordisk Film Biografers salgs- og marketings-direktør, Jacob Elkær-Hansen, på telefonen, mens han sidder på cyklen på vej i biografen. Men han havde da lige tid til at forklare, hvad det var, der var sket: 

- Vi havde et ungt par som gæster, og vandet går midt under en forestilling. Parret kommer lidt hovedkulds afsted til hospitalet. Vi synes, at det er en sød historie, så vi vil selvfølgelig meget gerne i kontakt med parret, så de ikke bliver snydt for en biografoplevelse. Der skal alligevel lidt mod til at gå i biografen, når man er lige oppe over, siger direktøren.

Det er langt fra hverdagskost for folkene på Dagmar, at en kvinde går i fødsel midt under en forestilling. Det er derfor også første gang, at biografen har smidt sådan en efterlysning på Facebook.

- En gang imellem har vi efterlyst gæster, der har glemt personlige genstande i biografen, som vi ved, at de vil komme til at savne. Men det er første gang, vi har haft et par, hvor vandet er gået. Jeg indrømmer, at det er lidt eksotisk, siger Jacob Elkær-Hansen.

Biografen Dagmar er dog ikke ubekendt med at være i nær kontakt med sine gæster. Som det også kan læses i tråden, så svarer biografen gerne brugerne, når de skriver og historierne der bliver delt på siden er også altid nære, hjertevarme og måske lidt 'kuriøse'. 

Kender du det omtalte par? Skriv til Dagmar via opslaget