Nyheder

Vidne i Field's: Jeg så pistol og kniv blive trukket

Tre personer er onsdag middag blevet såret af skud og knivstik i Field’s Shoppingcenter i København.

Det bekræfter Københavns Politi over for TV 2, der fortæller, at i alt otte personer - formentlig to banderelaterede grupper - har været involveret i konfrontationen.

- Det er startet oppe i centret og fortsat nede i p-kælderen. Vi ved, at der er blevet skudt nede i kælderen, siger vagtlederen.

TV 2 har været i kontakt med et vidne, der stod bare tre meter fra mændene, da episoden startede ved rulletrappen på vej til 1. sal.

- Jeg stod tre meter fra gerningsmændene, da både pistol og kniv blev trukket ved rulletrappen på 1. sal. Først kommer tre mænd ned af trappen, og bagefter kommer der et par stykker mere. De råber helt vildt af hinanden, og det hele så lidt mistænksomt ud. Den ene havde hovedet dækket af sin hætte, siger Benjamin, der af hensyn til sin sikkerhed ikke ønsker sit efternavn frem.

- Ham, der kommer ned, trækker en pistol fra inderforret på hans softshell-jakke og sigter så mod den anden. Og han trækker så en køkkenkniv. De råber alt muligt med 'jeg knepper din luder-mor'.

Benjamin forklarer, at de to grupper herefter løber hen mod en H&M-butik, hvor de råber videre ad hinanden, indtil de løber i hver sin retning.

Politiet oplyser til TV 2, at de tre sårede personer er bragt til hospitalet. En person er ramt i armen, en anden i ryggen og den tredje i maven.

Herudover er yderligere tre personer er anholdt.

Den ene af de anholdte blev fundet på taget af indkøbscenteret og blev efterfølgende iført en hvid dragt, som typisk anvendes for at sikre beviser. 

Her ses en af de anholdte på taget

Hvad er Field's?

Shoppingcentret Field's ligger ved Ørestad Station.

Centret er 148.000 m2 hvoraf der er et shopping areal på 74.000 m2.

Derudover er der 140 specialbutikker, 20 caféer/restauranter.

Der er 2.500 ansatte og 3.000 parkeringspladser.

Arkitekterne bag centret er  CF Møller, Evenden og Haskolls

Kilde: Orestad.dk