Nyheder

Tre såret under skyderi: Her tilbageholdes mand på taget af Fields

Politiet har tilbageholdt en af de personer, der har været involveret i skyderiet i Field’s Shoppecenter i København. Det viser billeder fra TV 2's helikopter, der har været i luften over Field's.

Ifølge et vidne, som TV 2 har talt med - og som også har sendt billeder af en person på taget af Field's - er personen en af de tre personer, der blev såret under skyderiet, der ifølge Københavns Politi startede på 1. sal i shoppecenteret og fortsatte i kælderen.

Den tilbageholdte er blevet iført en hvid dragt, som typisk anvendes for at sikre beviser. 

Københavns Politi oplyser til TV 2, at der er tale om to grupperinger – i alt otte personer – der har været i konfrontation. Der er ifølge politiet formentlig tale om et bandeopgør.

Ifølge TV 2's reporter på stedet, Kristian Ring-Hansen Holt, fortæller vidner, at de har set to mænd på 1. sal i shopppingcenteret løbe fra stedet.

- Den ene vender sig om og løfter op i sin trøje og råber, at han ikke har skudsikker vest på. Vidnerne forklarer også, at de der kunne se, at den unge mand var bevæbnet. Vidnerne så ikke selv, at der blev skudt, siger Kristian Ring-Hansen Holt. 

Københavns Politi oplyser til TV 2, at tre personer er blevet anholdt, og at tre personer er blevet kørt på sygehuset.

Hvad er Field's?

Shoppingcentret Field's ligger ved Ørestad Station.

Centret er 148.000 m2 hvoraf der er et shopping areal på 74.000 m2.

Derudover er der 140 specialbutikker, 20 caféer/restauranter.

Der er 2.500 ansatte og 3.000 parkeringspladser.

Arkitekterne bag centret er  CF Møller, Evenden og Haskolls

Kilde: Orestad.dk