Nyheder

Skud affyret i Fields: - Vagterne råbte, at vi skulle komme i sikkerhed

Tre personer er blevet såret af skud affyret i Field’s Shoppingcenter i København. Det bekræfter Københavns Politi til TV 2.

Der er tale om to grupperinger – i alt otte personer – der har været i konfrontation. Politiet har tilbageholdt to af de personer, der er blevet såret af skud.

TV 2 har talt med et vidne, der oplyser, at politiet er massivt til stede i shoppingcenteret, og at de har trukket deres våben.

- Vi kan se, at der ligger en person – jeg kan ikke se, om det er en, der er blevet skudt. Der er meget politi, og de har trukket deres våben. Jeg så ikke noget, men vagterne råbte til os, at vi skulle komme i sikkerhed, fordi der var blevet skudt, oplyser vidnet til TV 2.

Ifølge TV 2's reporter på stedet, Kristian Ring-Hansen Holt, fortæller vidner, at de har set to mænd på 1. sal i shopppingcenteret løbe fra stedet.

- Den ene vender sig om og løfter op i sin trøje og råber, at han ikke har skudsikker vest på. Vidnerne forklarer også, at de der kunne se, at den unge mand var bevæbnet. Vidnerne så ikke selv, at der blev skudt, siger Kristian Ring-Hansen Holt. 

Politiet oplyser, at sammenstødet mellem de to grupperinger startede i selve shoppingcenteret og er fortsat i p-kælderen.

- Vi ved, at der er blevet skudt nede i kælderen, siger vagtlederen ved Københavns Politi.

En person er blevet såret i armen, en anden i ryggen og den tredje i maven - nogle af skud andre af knivstik. Det er uklart om nogle af de sårede er i livsfare.

Alarmen hos Københavns Politi kl. 11.54, og de to unge mænd, der blev set løbe fra stedet på 1. sal i Field’s Shoppingcenter, beskrives som værende af anden etnisk herkomst end dansk.

Politiet ved endnu ikke, hvad skudepisoden drejer sig om.

Hvad er Field's?

Shoppingcentret Field's ligger ved Ørestad Station.

Centret er 148.000 m2 hvoraf der er et shopping areal på 74.000 m2.

Derudover er der 140 specialbutikker, 20 caféer/restauranter.

Der er 2.500 ansatte og 3.000 parkeringspladser.

Arkitekterne bag centret er  CF Møller, Evenden og Haskolls

Kilde: Orestad.dk