Nyheder

Nu kan du følge TV 2 på Snapchat: Tilføj tv2newsdk

Nu udfolder TV 2 sit nyhedsunivers på Snapchat! 

Har du lyst til at følge os? Det er ganske simpelt. Du skal blot tilføje brugernavnet tv2newsdk på Snapchat, og så kan du fremover få serveret nyhedsopdateringer, der tager dig verden rundt.

TV 2's nyhedsprofil på Snapchat har premiere i dag, og den første udsendelse tager dig til Irak, hvor TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt rapporterer fra byen Tikrit. En by, der lige nu er centrum for en hård og skelsættende kamp mellem en stor irakisk hær og terrorgruppen Islamisk Stat.

Et indblik i verdens gang

Historien er et godt eksempel på det, som TV 2 vil på Snapchat. Målet er at give et levende indblik i verdens gang via vores korrespondenter, der til daglig befinder sig i områder, hvor de største og vigtigste nyhedsbegivenheder udspiller sig. 

Men det er ikke alt. Du kan også forvente at møde en masse spændende, aktuelle personligheder, når vi hilser på de gæster, der kommer forbi vores nyhedsstudier i både Odense og København, ligesom vores nationale reportere fra tid til anden vil tage dig med på deres reportageture rundt omkring i landet.  

Det bliver en begivenhedsrig rejse, og vi håber, at du vil deltage i den. 

TV 2 på Snapchat: Tilføj tv2newsdk --> Du finder vores udsendelse i din "Min Historie"-indbakke på Snapchat. 

Korrespondent Rasmus Tantholdt tager dig i fremtiden med på sine rejser via Snapchat. Tilføj tv2newsdk, og følg med.