Nyheder

Finn Nørgaard begraves på tirsdag

Det første offer for lørdagens terrorangreb i København, den 55-årige filminstruktør Finn Nørgaard, bliver begravet på tirsdag. 

Det oplyser familien i en pressemeddelelse. 

Familie og venner er inviteret til bisættelse 24. februar kl. 12 i Grundtvigskirke i Københavns Nordvest kvarter. I den forbindelse har de pårørende stiftet en forening, som har tilformål at støtte udsatte børn og unge.  

Således lyder det: 

Familie og venner har etableret ” Finn Nørgaard Foreningen” af 14. februar 2015 for at ære Finn og sikre, at hans gavmilde personlighed og værdier løftes videre i livet. Foreningen uddeler midler til projekter og initiativer, der støtter udsatte børn og unge. Uddelingen foretages hvert år den 14. februar.

I stedet for blomster opfordres der til at yde et bidrag til ” Finn Nørgaard Foreningen” på bankkonto reg.nr. 5065 Kontonummer 2021226. Læs mere om fonden på www.finn-norgaard.dk