Nyheder

Tre ramt af skud - ny menneskejagt i indre København

Natten til søndag er situationen spændt i København, hvor der i løbet af mindre end 10 timer har været to skyderier på åben gade.

Ved et skyderi klokken 15.31 lørdag foran kulturhuset Krudttønden blev tre politifolk såret og en civil mand dræbt - og omkring 10 timer senere er endnu tre personer ramt af skud i det indre København i Krystalgade nær den jødiske synagoge.

Ved det seneste skyderi er en person ramt af skud i hovedet, og to politifolk er ramt af skud i henholdsvis arm og ben, meddeler Københavns Politi.

Ifølge politiets oplysninger til TV 2 er det endnu for tidligt at sige, om skyderiet kan relateres til lørdagens skyderi ved Krudttønden - ligesom politiet ikke oplyser nærmere om de tilskadekomnes tilstand.

Gerningsmanden til det seneste skyderi er flygtet til fods fra stedet - og politiet oplyser til TV 2, at det ikke er sikkert at bevæge sig rundt på gaden i det indre København - ligesom Nørreport Station er afspærret.

Samtidig fortæller vidner til TV 2, at politiet tilsyneladende kort før klokken 02 natten til søndag gennemsøger HC Ørstedsparken, der ligger lige ved siden af Nørreport Station og tæt ved Krystalgade.

Signalementet på den seneste gerningsmanden er ifølge Københavns Politi: En mand, iført sorte bukser og sorte sko. Han var desuden iført en lysegrå jakke med flerfarvede lyse felter. 

Artiklen opdateres...