Nyheder

Politiet: Formoder samme gerningsmand står bag begge attentater

Københavns Politi meddeler på pressemødet der afholdes netop nu, at man formoder, at det er samme gerningsmand, der står bag begge attentater på Østerbro og indre by, hvor to civile har mistet livet. 

Det siger Torben Mølgaard Jensen, chefpolitiinspektør ved Københavns Politi: 

- Vi har en antagelse om, at det er samme gerningsmand, der står bag begge attentater. Men der er rigtig mange løse ender, som vi skal have løbet op.

Københavns Politi har siden i går klokken halv fire kørt en af de største politioperationer i nyere tid. Formålet med politiets operation har været at pågribe gerningsmanden.

- Vi har med assistance fra Rigspolitiet, PET og politiets øvrige kredse øget vores bemanding i gaderne i København. Det er der selvfølgelig for at skabe tryghed i befolkningen, siger chefpolitiinspektøren på pressemødet.

Tidligt søndag morgen skød og dræbte Københavns Politi den person, som man mener stod bag angrebene med cirka 10 timers mellemrum på Østerbro og i Krystalgade i indre by. Skyderiet fandt sted ved Nørrebro Station.