Jyllands-Posten: Derfor trykker vi desværre, desværre ikke Muhammed-tegningerne

Se Presselogen på TV 2 PLAY

Vi er alle Charlie Hebdo - sådan lød det fra stort set alle medier efter massakren på det franske satiriske magasin. Men er det nu også helt rigtigt? 

Presselogen spurgte i dag danske mediechefer om de følte, at de havde gjort alt, de kunne.

Jyllands-Postens chefredaktør Jørn Mikkelsen var helt klar i mælet. Han vidste, at avisen, der stod for at trykke Muhammed-tegningerne, der førte til Muhammed-krisen, stod i en særlig situation.

- Vi har gjort alt, hvad vi kunne, men vi har ikke gjort nok. Vi harmåtte fravælge at trykkke tegninger fra Charlie Hebdos i solidaritet med dem, fordi vi er i denne helt specielle situation. Vores sitaution kan ikke sammenlignes med andres, fordi vi er blevet det symbol sammen med enkelte andre medier i verden, og det må vi tage bestik af. Vi har gjort, hvad vi kunne, vi har dækket det massivt og vi har stillet vores avis til rådighed for debat. Vi har diskuteret ytringsfriheden, siger Jørn Mikkelsen men understreger:

- Men at genoptrykke Muhammedtegningerne for 117 syttende har gang, der har vi for tiden desværre, desværre måtte afstå fra.

Mener du, at de danske medier har gjort nok? Deltag i debatten her.

Herunder kan du se, hvad TV 2s nyhedsdirektør Michael Dyrby, Politikens chefredaktør Bo Lidegaard og chefredaktør Kristian Jensen fra Informationsvarede på spørgsmålet om, hvorvidt de havde gjort, hvad de kunne.