Nyheder

Tre dræbt ved trafik-ulykke på motorvej

Tre mennesker er blevet dræbt mens flere er hårdt kvæstet ved en trafikulykke på motorvej E45 ved Horsens. Det bekræfter Sydøstjyllands Politi nu overfor TV 2.

- De seneste meldinger fra uheldsstedet tyder på, at der var i alt 17 personer involverede i uheldet. Seks af disse er uskadte, tre er dræbte, tre er  svært tilskadekomne og fem er letterede tildskadekomne, hedder det i den seneste melding fra Sydøstjyllands Politi om ulykken.

- Der er på nuværende tidspunkt ikke bekræftede oplysninger om, i hvor mange køretøjer de 17 involverede var kørende, hedder det.

Region Midtjylland oplyser til Ritzau, at dårligt vejr i Østjylland fredag forhindrede, at man kunne indsætte akutlægehelikopter til omfattende ulykke på motorvej E45.

I en pressemeddelelse fortæller politiet, at der stadig arbejdes på ulykkesstedet:

Ulykken med tre døde har betydet, at motorvej E45 har været spærret i både sydlig og nordlig retning efter to uheld ved afkørsel 57 Horsens Syd og 56 Horsens Vest i nordlig retning og et i sydlig retning.

- Motorvejen er spærret i nordgående retning og vil være det i nogen tid. Bilisterne opfordres derfor til at finde alternative ruter indtil motorvejen igen er farbar. Uheldet er efter det foreløbigt oplyste sket ved, at et lastbil er kørt op bag i den forankørende trafik. Der er flere køretøjer impliceret i uheldet. De foreløbige oplysninger går på, at der er flere dræbte og tilskadekomne ved uheldet, skriver Sydøstjyllands Politi i et tweet.

- Politi og redningsmandskab er nu på uheldsstedet og redningsarbejdet er påbegyndt.Sydøstjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt, men vil så snart der er nye oplysninger udsende information herom, skriver Sydøstjyllands Politi.

Vejdirektoratet oplyser, at ulykken er sket mellem frakørsel 58 og 57 i retning mod Aarhus.

Årsagen til ulykken er endnu ukendt, men politiet fortæller, at en bus og en lastbil er kørt sammen.

- Vi har et massivt politiopbud på stedet for at finde ud af, hvad der er gået galt, siger Jørn Linhardt.