Saudisk minister: Vi udelukker ikke terror mod dansker

De saudiske myndigheder udelukker ikke, at der kan være tale om et terrorattentat i forbindelse med skud mod en dansk ansat i Arla i Riyadh i Saudi Arabien den 22. november. 

Det oplyser talsmanden for den Saudi Arabiske indenrigsminister til TV 2.

Han siger samtidig, at ingen endnu er blevet anholdt i forbindelse med de skud, der blev affyret mod danskeren, da han var pĂĄ vej hjem fra arbejde den 22. november. i skudattentatet mod en dansk ansat i Arla I Riyadh i Saudi Arabien.

- Der er indtil videre endnu ikke blevet foretaget en anholdelse i forbindelse med kriminaliteten begået mod en dansk statsborger. Efterforskningen fortsætter, men vi udelukker ikke et terrorrelateret motiv i dette tilfælde, lyder det fra Mansour Alturki.

Den danske Arla-ansatte blev den 22. november ramt af tre skud, da han var på vej hjem fra arbejde. Danskeren blev efterfølgende opereret og er i bedring.

En gruppe tilhængere af den militante gruppe Islamisk Stat (IS) har offentliggjort en video, som ifølge gruppen selv viser dens medlemmer skyde mod en dansker i Saudi-Arabien.

Arlas pressechef Theis Brøgger bekræfter over for tv2.dk, at videoen omhandler den skudepisode, der var mod deres medarbejder i Riyadh den 22. november 2014. Men han kan ikke verificere videoens ægthed.

TV 2 er i besiddelse af videoen, men har valgt ikke at vise den.