Nyheder

Cyklende gramser på spil: Tager kvinder på baller og bryster

Aalborg TV 2

En gramsende mand på cykel har den seneste måneds tid chikaneret unge kvinder i Aalborg Øst.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Vagn Nielsen til tv2.dk.

- Han kommer cyklende bagfra og kører op på siden af kvindelige cyklister eller løbere. Han giver dem et slag i bagenden, af og til fulgt op med, at han tager dem på brysterne, siger han.

I alt har politiet modtaget 18 anmeldelser - senest onsdag aften omkring kl. 18.30, hvor en kvinde fik et klask i enden på Nørre Tranders Vej. Beskrivelserne af manden er ens og politiet regner derfor med, at der er tale om den samme mand i alle tilfælde.

Den cyklende gramser beskrives som grønlandsk af udseende, ca. 30-35 år, almindelig af bygning, kort sort hår og kasket. Under onsdagens tilfælde kom han kørende på en hvid herrecykel.

- Han kommer altid kørende på en cykel. Lige når han har slået dem bagi, så vender han rundt og kører igen, siger Per Vagn Nielsen, som dog samtidig understreger, at man ikke umiddelbart tror, manden er farlig. 

- Han gør ikke noget. Det ser bare ud til, at han synes, det er sjovt. Vi har ingen anmeldelser om, at han er gået et skridt videre.

Politiet har været rundt i område for at finde manden og tale med ham om blufærdighedskrænkelser, men indtil videre uden held. Politiet mener dog, det er et spørgsmål om tid, inden en person genkender manden og giver besked om hans identitet.