Nyheder

Tæt på!: Elg får lige akkurat bagdelen med sig

- Jeg var på vej hjem fra arbejde, da elgen pludselig sprang ud foran min bil, siger Knut Fossum til tv2.dk.

Han kørte mellem Sarpsborg og Askim i det sydøstlige Norge nær grænsen til Sverige. Og som det fremgår af videoen ovenfor, var det nær gået galt, da en elg åbenbart ikke kunne vente med at krydse vejen, før der var fri bane.

Den dukkede op ud af det blå i Knut Fossums blinde vinkel, da han var i gang med at overhale en anden bil.  

- Jeg havde ingen chance for at se den, før den var cirka 15-20 meter fra mig. Jeg nåede dog ikke at blive bange, da det hele gik så stærkt, men det var selvfølgelig lidt hektisk i øjeblikket, for jeg skulle både forsøge at undgå elgen og samtidig tage højde for bilen bag mig, siger han. 

Videoen er filmet med et såkaldt dashboard-kamera, som er fastmonteret på bilen.

Der skete altså heldigvis ikke noget ud over, at både Knut og elgen fik sig en forskrækkelse. Og her bagefter kan nordmanden trods alt også godt se det komiske i optagelserne af elgen, der lige tager det sidste stykke over vejen på bagdelen i fin stil.