Splatterpistol skabte kaos ved HovedbanegĂĄrden

Flere politibiler rykkede tirsdag aften ud til både Københavns Hovedbanegård og den nærtliggende DGI-Byen og et større område var i godt en time afspærret.

- Vi havde fået flere meldinger om, at en mand skød på en anden mand i DGI-Byen. Der skulle også være en hammer involveret, og gerningsmanden skulle angiveligt være flygtet op mod Hovedbanegården, fortæller vagtchef ved Københavns Politi, Peter Andreasen, til tv2.dk.

Politiet tog ingen chancer og mødte massivt op med maskinpistolbevæbnede betjente.

- Men da vi får et overblik over situationen, viser det sig, at der ikke var tale om skud fra en rigtig pistol, men fra en såkaldt splatterpistol. Det var en midaldrende mand, der havde brugt den mod en anden. De opholdt sig begge i DGI-Byen, da vi fandt dem, og vi har ganske udramatisk taget dem med til afhøring på stationen, siger Peter Andreasen.

Han oplyser, at alle afspærringer omkring Hovedbanen og DGI-Byen er ophævet.