Nyheder

Nordjysk politi leder efter 1-årig dreng i skovområde

Politiet leder sent lørdag aften med fire hundepatruljer og helikopter efter halvandet år gammel dreng, der er forsvundet i nordjysk skovområde. Det oplyser Nordjyllands Politi.

. Han forsvandt ved 21,30-tiden. Han havde været med sin familie i en lille skov i Gærum ved Frederikshavn for at plukke bær. Vi eftersøger ham med fire hundepatruljer og helikopter, siger Jan Stagsted, vagtchef hos Nordjyllands Politi til TV2 News.

Familien henvendte sig til politiet efter at have ledt efter den lille dreng uden held i cirka tre kvarter. Vagtchefen har ved midnatstid ikke noget signalement af drengen, som politiet håber og tror bliver fundet hurtigt.

- Vi er fortrøstningsfulde selv om det er mørkt. Hundene behøver ikke syn, og helikopteren er varmesøgende. Vi håber vi finder ham inden længe, siger Jan Stagsted til TV2 News.

En helikopter fra Søværnets Operative Kommando (SOK) er sendt i luften for at assistere i eftersøgningen.

 Søgeområdet er på cirka en kvadratkilometer.

 - Vejret er stille og roligt i området, så vi skal ikke bekymre os om, at drengen får problemer på grund af kulde. Vi har ikke sat yderligere mandskab ind i eftersøgningen. På det her tidspunkt er det hunde, der skal finde ham, siger vagtchefen klokken 00.45.

 Ifølge politiet er der ingen vandløb i nærheden af det sted, hvor drengen blev borte fra sin familie.

 - Men der er nogle grøfter i området, og det kan jo godt være farligt for så lille en person, siger vagtchefen.

 Politiet er ikke klar over, hvor mange familiemedlemmer, der deltog i bærplukningen, eller om familien kommer fra området.  Drengen er iført en hvid t-shirt og mørke smækbukser.