Nyheder

Desperate nygifte: Hvor er vores bryllupsbilleder?

Trine Tarding og hendes mand fejrede lørdag den 28.juni deres kærlighed til hinanden, da de blev gift ved et romantisk bryllup.

Men bryllupsfotografens kamera blev efter seancen ved et uheld glemt i bagagerummet af en taxa, og siden har det nygifte par ikke set skyggen af billederne fra den lykkelige dag.

Det fik parret til at efterlyse tasken med kameraet på Facebook fredag, hvor opslaget nu er delt næsten 3000 gange.

Det nygifte par tog på bryllupsrejse i onsdags, og er lige nu på vej tilbage til København, hvor de bor. TV2 fangede parret lige inden, at de skulle til at gå om bord på flyet, hvor Trine Tarding fortalte, at de mange delinger ikke har fået et positivt udfald - endnu:

-Lige nu tænker jeg, at der er mange hårde odds imod os. Taxaen blev betalt kontant, og vi kan ikke finde ud af, hvilket taxaselskab, der blev brugt. Vi har forsøgt at ringe rundt til alle taxaselskaber, men ind til videre har ingen vedkendt sig turen, og kameraet er ikke blevet indleveret hos hittegods nogle steder, siger Trine Tarding.

-Men folks gode historier om, at selv mærkelige ting bliver fundet, hvis folk hjælper hinanden – det holder håbet oppe, siger Trine Tarding.

I opslaget på Facebook fortæller parret, at der er tale om et Canon spejlrefleks kamera med tre løse optikker, der lå i en sort taske af mærket ’Wood Wood’. I tasken lå også en jakke og et par sko.

Men det materielle er ikke af den store betydning, da det kan erstattes. Men det er minderne på billederne, parret inderligt håber, kommer tilbage.

Derfor krydser de nu fingre for, at kameraets memorycard dukker op i deres postkasse eller at en venlig sjæl kontakter dem.

- Nu har opslaget været på vores Facebook i cirka halvandet døgn, og vi har løbende fulgt med fra Barcelona for at se, om der var kommet nogle henvendelser. Men ind til videre er der ikke kommet så meget andet end gode forslag og ideer til, hvad vi ellers kunne prøve at gøre, siger Trine Tarding.

- Det gælder om at få det spredt så meget som muligt, så man kan håbe på, at den person, der ligger inde med det her, kan få meldt sig, siger Trine Tarding.

Du kan være med til at hjælpe det nygifte par ved at dele opslaget HER.