Zornig: Jeg har "fatal" oplysning om Vilhelmsen

16x9

Den tidligere SF-formand og socialminister Anette Vilhelmsen trues nu ifølge Politiken af en ny afsløring i sagen om million-støtte til Lisbeth Zornig

Den tidligere SF-formand og socialminister Anette Vilhelmsen trues nu ifølge Politiken af en ny afsløring i sagen om million-støtte til Lisbeth Zornig Andersen.

Politiken har fået en aktindsigt, som ifølge avisen skaber ny mystik om støtten til Zornig. Lige før jul sidste år henvendte Lisbeth Zornig Andersen sig til ombudsmand Jørgen Steen Sørensen, som hun fortalte, at hun lå inde med "fatale" oplysninger om Anette Vilhelmsen, og hun bad ham også om råd.

Overfor Politiken vil Lisbeth Zornig Andersen ikke oplyse, hvad de "fatale" oplysninger går ud på. Hun henviser til sin talsmand, forretningsfører i huset Zornig, Mikael Lindholm. Han vil heller ikke sige, hvad de går ud på, men fortæller til Politiken, at oplysningerne siden er kommet offentligt frem.