Nyheder

Sov i S-tog: Slikket i hovedet og befamlet af fremmed

En ung kvinde blev forulempet i S-toget, da hun var faldet i søvn på vej hjem fra byen. Natten mellem lørdag d. 25. januar og søndag kørte hun med S-toget fra Hovedbanen i retning mod Frederikssund.

Kvinden var faldet i søvn i toget, og vågnede ved at hun var våd rundt om munden og en mand sad helt op i hovedet på hende

På videoovervågningen fra toget kan man se, hvordan manden først skubber til kvinden for at se om hun vågner og hele tiden rykker tættere på hende. Han mærker på hendes lomme og tager også hendes egen hånd op af lommen.

Til sidst tager han fat om kvinden, læner sig ind til hende og slikker hende i hovedet og forsøger at kysse hende i ansigtet og på munden.

Da kvinden vågner, og opdager hvad der sker, skynder hun sig væk. Hun er kørt for langt, og står klokken 6.32 af på Veksø Station hvor manden følger efter hende. Ude på perronen lægger han en hånd på hendes skulder, men da hun vender sig om og råber ad ham, forsvinder han

Sagen betegner politikommissær Michael Liebst Sørensen fra Lokalefterforskning Gladsaxe som dybt krænkende, og mener manden spekulerer i den slags

- Han står på toget med en medgerningsmand og det er helt tydeligt at de begge går rundt i toget og kigger efter lette ofre, de enten kan stjæle fra eller krænke på anden vis. Den slags skal selvfølgelig stoppes.

Han hĂĄber derfor nogen kan genkende gerningsmanden fra toget

Manden beskrives som af udenlandsk herkomst – muligvis marokkansk. Almindelig af bygning, kort mørkt hår med høje tindinger og et mindre overskæg. Han var iført en mørk jakke, en lysegrøn sportsbluse og lyse cowboybukser og lyse sko.

Oplysninger i sagen kan gives til Vestegnens Politi pĂĄ 43861448