Danske Bank jagter det grå guld

Danske Bank kæmper hårdt for at vinde nye kunder i stedet for de mange tabte, og ifølge Politiken går banken nu nye veje i jagten og jagter de ældre som nye bankkunder.

Sammen med en lokal afdeling af Ældre Sagen har banken testet og udviklet en ny Netbank for de ældre kunder. Over 40 procent af bankens ældre kunder over 60 bruger overhovedet ikke Netbank, og derfor barsler banken nu med Letbank, en enkel og forsimplet netbank med få og simple funktioner.

- Vi kan jo se, at rigtigt mange ældre ikke tør bruge de digitale netbanker. Frem for at kæmpe for at hjælpe de ældre ind i et univers, som de ikke altid forstår at bruge, besluttede vi sidste år at udvikle en meget mere simpel netbank på deres præmisser, siger Thomas Mitchell, privatkundedirektør i Danske Bank til Politiken.