Lautrup: Kun Ă©n socialdemokrat er glad for ny bog

Bogen ’Den hemmelige Socialdemokrat’ afslører tilsyneladende det politiske spil bag de lukkede døre hos Socialdemokraterne.

Men den anonyme forfatter til bogen, der hævder at være folketingspolitiker for Socialdemokraterne, bringer ikke nogen nye rygter og viden frem i rampelyset. Det fortæller TV 2's politiske analytiker Peter Lautrup-Larsen, der netop selv har læst bogen, som i dag blev udgivet.

- Der er ikke sĂĄdan forsidesensationer og nye ting.

De beskrevne magtkampe i partiet er velkendte, ligesom kritikken af statsminister Helle Thorning-Schmidt er hørt før. Alligevel er det en bog, som de fleste i partiet vil betragte som ren partiskadelig virksomhed, og der er formentlig kun én socialdemokrat, der har interesse i bogen, mener Peter Lautrup-Larsen.

- Det er en bog, som, jeg tror, alle socialdemokrater - mĂĄske bortset fra forfatteren - havde set aldrig var blevet skrevet.

Den interne jagt efter at finde ud af hvem den anonyme forfatter er, fylder derfor meget hos Socialdemokraterne, og ifølge den politiske analytiker er det nu mere i fokus end selve bogens indhold.

- Det er det, der nu er hovedhistorien, vurderer han.

Se interviewet med Peter Lautrup-Larsen i videoklippet øverst.