Prag: Vi kan ikke klare flere drukture

Ødelagte hotelværelser, gadeuorden og to tilfælde med knivstikkeri. Sidste år var omkring 12.000 danske gymnasieelever på ferie i Prag.

Ødelagte hotelværelser, gadeuorden og to tilfælde med knivstikkeri. Sidste år var omkring 12.000 danske gymnasieelever på ferie i Prag. For manges vedkommende var der tale om en drukferie i den tjekkiske hovedstad.

Nu er det vinterferie igen og i aften afgår de første busser med danske unge, som skal på den efterhånden legendariske tur til Prag. Men denne gang har de tjekkiske myndigheder bedt om dansk assistance. Således rejser fire danske til Prag.

- Det skabte så stor en skandale sidste år, at vi ikke kan holde til, det sker en gang til. Folk i Tjekkiet bliver rasende på os, siger den danske ambassadør i Prag. Christian Hoppe til TV 2 Nyhederne.

tv2.dk følger de danske unge i Prag hele ugen. Hvis du befinder dig i Prag, kan du skrive til os på 1234@tv2.dk.