Nyheder

Kasi-Jesper hænger skattefolk ud på Facebook

Erhvervsmanden Jesper Nielsen, også kendt som 'Kasi'-Jesper, hænger nu de skattefolk, der har behandlet hans skattesag i forbindelse med konkursen i AG København, ud på sin Facebook-profil og retter beskyldninger mod dem.

Helt konkret skriver Kasi-Jesper, som du kan se på billedet, navne, adresser og telefonnumre på to personer i SKAT - som tv2.dk har sløret navnene på. Den ene har arbejdet med hans skattesag, mens den anden er den pågældende medarbejders chef. Og de får hårde ord med på vejen:

- SKAT har bedt BT om ikke at fortælle, hvilke 2 medarbejdere der var ansvarlige for lukningen af AGK. Det har de derimod ikke bedt mig om, så her kommer de med navn og adresse, skriver Jesper Nielsen og fortsætter med at skrive om de to, vi her kalder XXX og ZZZ.

- XXX var hovedarkitekten bag Kasi-skattesagen , der blev gennemført med alle tænkelige ulovligheder og der er nu indledt en tjeneste mands sag på ham på baggrund af dette.

- XXX er inkarneret FCK-fan, kan i blandt andet se på hans Facebook-hjemmeside, og hans iver i at slagte en BIF-hovedsponsor med en skattesag, som han selv frit opfandt, drev ham ind i den ene lovovertrædelse efter den anden.

- ZZZ var hans chef, der godkendte hans vanvid, og har nu på baggrund af dette også en tjenestemands sag kørende.

- I er velkomne til at tage kontakt til XXX eller ZZZ hvis I er utilfredse med at vi ikke længere har et af verdens bedste håndboldhold i Danmark, lyder det

tv2.dk har været i kontakt med begge de to navngivne medarbejdere - men de ønsker ikke at udtale sig om en verserende sag. Og der er intet juridisk problem i at skrive deres navne på Facebook.

- Det er ikke sådan, at navne på offentligt ansatte, der arbejder med en sag, skal holdes hemmelige. Med andre ord er det ikke ulovligt at gøre det, han gør, siger Oluf Jørgensen,forskningschef ved Danmark Medie- og Journalisthøjskole,til tv2.dk og slår fast, at han ikke billiger Kasi-Jespers Facebook-opdatering.

- Min holdning er generelt, og også i denne sag, at man skal skyde efter myndigheden og ikke de enkelte ansatte, siger Oluf Jørgensen og hæfter sig ved, at opdateringen kan udvikle sig til en negativ sag for Jesper Nielsen.

- Her kommer der konkrete beskyldninger mod en medarbejder, og det må den pågældende medarbejder og arbejdssted vurdere, om de vil gå videre med som injurier, siger Oluf Jørgensen.

Man kan kun se navnene, hvis man er venner med Kasi-Jesper på Facebook. SKAT har ingen kommentarer til tv2.dk.

Hvad mener du om, at Kasi-Jesper offentliggør navne på konkrete personer i Skat? Er det i orden eller går det for vidt? Deltag i debatten.