Naboer til rockerborg frygter for deres sikkerhed

- Det er et mareridt, intet mindre.

Sådan falder ordene, fra Lars Georg Jensen, der har fået Bandidos nye tilholdssted som nabo på Tudskærvej i Vanløse.

Beboerne frygter, at huset, der blev solgt på tvangsauktion og som nu er endt som rockerborg, kan blive involveret i rockeropgør og skudepisoder.

- Vi kan jo se at de simpelthen har skrevet Bandidos pĂĄ postkassen, siger Lars Georg Jensen.

Ifølge DR, så har hver femte af landets 98 kommuner rockergrupperinger i deres boligområder, og det kan skabe store problemer for naboerne, som ikke føler sig trygge i nærheden af rockerborgene.

Kommunen: Der er intet vi kan gøre

Ifølge Københavns kommune, er der tale om et privat hus, som er ejet af en mand, og derfor skriver Bygge- og Teknikborgmester Ayfer Baycal til naboerne, at der intet er at gøre.

DR har lavet en rundspørge som viser, at mindst halvdelen af de rockerramte kommuner ikke mener, at lovgivningen giver dem nok mulighed for at smide banderne ud, hvis de volder problemer.

- For nogen tid siden stillede de containere op, for at sikre sig mod skyderi, fortæller Lars Georg Jensen, der fra sin stue har udsigt til sine børns racerbane og i vinduet, rockerborgens baghave, hvor bænke er stillet op til fester.

- Det er enormt stressende, at det, der skulle være vores sikre base og hjem, bliver truet af rockernes tilstedeværelse, vi føler os simpelthen ikke sikre længere, forklarer Lars Georg Jensen.

Han henviser til, at kommunen i Ringsted bad en husejer om at sørge for, at der ikke blev udlejet eller solgt til en rockerklub.

- Men det vil Københavns kommune ikke, siger han og fortsætter.

-kommune siger, at det er en sag for politiet, men dem har vi talt med, og de smider jo ikke nogen ud, før kommunen beder dem om det , forklarer Lars Georg Jensen.

Da TV2 bankede på døren til huset, som synes at være overtaget af Rockerklubben Bandidos, blev det forklaret, at man ikke ønsker at udtale sig.