Nyheder

Campingvognen fløj over hækken til naboen

Klaus Daugaard fra Middelfart er en af de danskere, der oplevede dagens uvejr tæt på, da hans 1300 kilo tunge campingvogn pludseligt lettede fra jorden og fløj over hækken ind til naboen.

-Jeg var lige gået ud i carporten for at hente vasketøjet, der truede med at blæse væk. Pludseligt tiltager vinden helt vildt, og jeg må støtte ryggen mod carporten for at holde mig fast. Og så flyver campingvognen ind over hækken. Den vender en gang i luften, hele vejen rundt, og lander så på hjulene igen, fortæller Klaus Daugaard til tv2.dk.

- Det havde regnet helt ekstremt. Så løjede det af, og så kom det her helt ekstreme vindstød. Jeg skynder mig indenfor, for når campingvognen kan flyve sin vej, så ved man jo ikke hvad der ellers komme flyvende ryge forbi i luften, fortæller Klaus Daugaard.

- Det sjove er, at en halv time senere så skinnede solen, fortæller han.

Så vidt Klaus Daugaard kan vurdere, bliver campingvognen aldrig køreklar igen:

- Rammen er slået skæv, støttehjulene er bøjet, to vinduer slået ud og inventaret slået i stykker. Vi skulle ellers have været af sted på campingferie om 14 dage, men vi kommer nok til at finde på noget andet, siger han til tv2.dk.