Nyheder

Blodige billeder lagt op på Mikkels side

Som tv2.dk fortalte tidligere i dag, så risikerer den 11-årige dreng Mikkel Oldenburg Jensen, der blogger om sit liv på Facebook, at få lukket sin profil.

Det har fået den konsekvens, at brugere nu uploader blodige og mærkværdige fotos på drengens tidslinje. Det gør de bizart nok for at støtte den 11-årige dreng, og vise, hvad konsekvensen kan blive, hvis Facebook beslutter at lukke drengens site, der nu har rundet 75.000 mennesker.

På billederne ser man folk, der lader som om, de skærer sig selv i hals, håndled med knive og så er der i flere tilfælde brugt ketchup for at få det til at ligne blod.

Mikkels far: Træls!

- Det er en helt forkert måde at vise deres sympati på, siger Mikkels far, Carsten Oldenburg Jensen til tv2.dk.

Billedteksterne til de fotos, der er lagt op på siden hører også til i den bizarre ende. Blandt andet står der, 'Du vil blive savnet - RIP Mikkel' ligesom flere indikerer, at selvmord vil være konsekvensen, hvis Facebook lukker Mikkels side.

Da vi spørger, om Mikkels far stadig synes, at det er en god ide, at sønnen har sin Facebook-fan-side, når der kan dukke fotos som disse op, svarer han.

- Det er et spørgsmål om, hvad man giver folk rettigheder til. Det her vil få en konsekvens. Det vil vi ikke have. Det er træls og nu må vi regulere adgangen, siger faderen.

Det er ikke lykkedes tv2.dk at komme i kontakt med de brugere, der uploader de omtalte fotos, men vi arbejder på sagen.