Nyheder

TV 2 fyrer programdirektøren

Anne Engdal Stig Christensen afløser Palle Strøm som chef for alle programaktiviteter på TV 2s hovedkanal og nichekanaler. Palle Strøm har været programdirektør siden 2006.

Det bliver pr. 1. juni, at Anne Engdal Stig Christensen tiltræder som ny programdirektør på TV 2 og hun bliver dermed en del af TV 2s direktion.

Hun får dermed det overordnede programansvar for alle TV 2s kanaler - herunder bl.a. programplanlægningen.

TV 2s administrerende direktør Merete Eldrup afviser, at fyringen af Strøm sker fordi, han ikke har leveret.

- Der er mange årsager til, at udskiftningen sker lige nu. TV 2 står ved et tidspunkt, hvor vi har brug for noget fornyelse og energi - og det kan Anne Engdal give os, siger Eldrup til TV 2 News.

Inkarneret tv-menneske

-Anne Engdal Stig Christensen er et inkarneret tv-menneske med en lang og imponerende erfaring fra alle sider af tv-branchen. I hende kombineres det kommercielle med public service-tankegangen, og hun har derfor alle forudsætninger for at forstå den konkurrence, TV 2 befinder sig i, og ikke mindst arbejde målrettet og strategisk med vores aktuelle udfordringer med seertallene, det siger Merete Eldrup.

-Samtidig har Anne en stor ledelsesmæssig erfaring, som vil medvirke til at gøre hende til en meget kompetent programdirektør.

Special Forces nedlægges

I samme forbindelse nedlægges Special Forces-enheden i TV 2s programafdeling, hvorfor Keld Reinicke fratræder sin stilling på TV 2.

tv2.dk forsøger at få yderligere kommentarer fra Palle Strøm.