Nyheder

Waterfront raser over intern læk

Det var en tidligere medarbejder hos PR- og lobbybureauet Waterfront, der videregav informationer til DR, som førte til afsløringer af, at Waterfront i samarbejde med DSB hyrede en kritisk journalist og bevidst holdt ham beskæftiget for at han ikke havde tid til kritiske artikler om DSB.

Det afslører en mail fra kommunikationsfirmaets direktør, som tv2.dk er i besiddelse af.

En mail, som ifølge tv2.dks oplysninger er sendt til flere medlemmer af Folketinget.

- En tidligere fastansat medarbejder hos Waterfront har efter sin fratræden videregivet intern information til DR Nyhederne. I denne information står der, at Waterfront i en årrække har samarbejdet med journalist Lars Abild for at sikre, at han afstår fra at presse DSB i medierne. Dette er ikke korrekt, skriver Waterfronts direktør Lars Poulsen blandt andet i mailen.

'Helt uacceptabel'

Kommunikationsfirmaet har ikke tidligere ønsket at stille op til interview i sagen, men af den mail, tv2.dk er kommet i besiddelse af, fremgår det, at Waterfronts direktør ærgrer sig meget over sagen.

- Jeg er selvsagt meget ked af, at en tidl. fastansat medarbejder hos os har videregivet intern information til medierne, men at indholdet i denne information giver et fejlagtigt indtryk, gør selvfølgelig lækken helt uacceptabel for både DSB og os, skriver han.

I mailen skriver Lars Poulsen også, at firmaet udelukkende har hyret journalist Lars Abild, 'grundet hans faglige viden og kompetence'.

Tv2.dk har forsøgt at få en kommentar fra Lars Poulsen. Han har ikke vendt tilbage på vores henvendelse.