Prædikant: Allahs fjender skal korsfæstes

TV 2 | Nyhederne kunne i dag afsløre, at den førende prædikant, Omar Bakri, har forbindelse til danske islamister.

Omar Bakri, der er udvist af England, men bor i Libano, spreder sit budskab om, at dem, der krænker profeten Muhamed, skal dræbes. Det sker blandt andet via chatforummet Paltalk.

Her har TV 2's journalister den seneste måned lyttet med gennem en falsk profil, når prædikanten delte sin visdom hver aften ved midnat.

- Straffen til dem, der erklærer krig mod Allah og hans udsending og spreder fordærv på Jorden, er at blive dræbt eller korsfæstet og få hænder og ben hugget af fra begge sider samtidigt, prædiker Omar Bakri på Paltalk.

Tilhænger af afdød Al Qaeda-leder

Blandt medhørerne er islamister fra hele verden - heriblandt flere danske som for eksempel Abu Asadullah, der er talsmand for den danske gruppe "Kaldet til Islam". Også gruppens formand, Abu Musa, deltager flittigt i Omar Bakris undervisning.

Her lærer de blandt andet, at frigivelse af terrorfængslede muslimer skal ske gennem bortførelse.

- For hver eneste de tager, bør vi tage 10 af dem og føre dem et sted hen og forhandle om løsladelsen. Det er den islamiske måde at løse det problem, at de anholder vores brødre, siger Omar Bakri.

Den radikale prædikant er tilhænger af den nu afdøde Al Qaeda-leder, Anwar al-Awlaki, som blev dræbt i et droneangreb sidste år. Før sin død udpegede han Danmark som et af de mest oplagt terrormål i verden, og han bliver hyldet af Omar Bakri på Paltalk.

- Han begyndte at holde taler. Og han blev hellig kriger, og vi hylder ham for hans jihad, siger prædikanten.